Seurakunnan vanhimmisto

Vahimmisto on seurakunnan johtoryhmä, joka koostuu hengellisistä johtajista, vanhimmista. Termi "vanhin" löytyy Raamatusta, eikä se viittaa henkilön luonnolliseen ikään. Vanhimmat toimivat seurakunnan johtajina, paimenina, sananjulistajina ja opettajina.

Nykyiset seurakunnan vanhimmat ovat Pertti Harila, pertti.harila(at)windowslive.com, puh.  0400-394757, Jorma Halonen, jorma.halonen(at)pp2.inet.fi, puh. 0400-368284 ja Ilpo Talka, ilpo.talka(at)gmail.com, puh. 044-0611214. Ilpo Talka toimii myös seurakunnan pastorin tehtävissä oman toimensa ohella.

Seurakunnan lapsityövastaavana toimii Maarit Kinsendi, puh. 045-1725417, mkinsendi(at)hotmail.com ja kirjamyynnistä vastaa Raija Harila, puh. 040-7410763.

Seurakunnan osoite on Pellon helluntaiseurakunta, Kauppatie 19, 95700 Pello ja sähköposti pellonhelluntaisrk(at)gmail.com.

**************************************************************************************************************************

Jos et vielä ole uskossa, niin haluamme kertoa sinulle, että Jeesus rakastaa sinua ja hyväksyy sinut juuri sellaisena kuin olet. Hän on lähelläsi ja haluaa auttaa sinua. Ei Hän välitä tekemistäsi virheistä, vaan antaa ne anteeksi, kun pyydät. Jeesus näkee kaikki asiat, jotka vahingoittavat sinua ja joiden kanssa kamppailet. Voit rukoilla allaolevan pelastusrukouksen ja  olla turvallisella mielellä - Jeesus pitää sinusta huolen! Jatka puhumista Hänelle: rukoile, kerro elämäsi asioista. Etsi uskovien yhteyttä ja sinulle sopivaa seurakuntaa. Lue myös Jumalan sanaa, Raamattua.

Pelastusrukous:

Jeesus Kristus, sinä näet minut tässä ja nyt. Haluan, että Sinä autat minua. Tule minun sydämeeni. Anna kaikki syntini anteeksi. Tunnustan sinut nyt Vapahtajakseni ja Herrakseni. Kiitos, että saan tästä lähtien olla Sinun omasi. Aamen.

********

Alla olevalla lomakkeella voit lähettää esirukouspyynnön ja rukoilemme asiasi puolesta seurakuntamme tilaisuuksissa.

Jos toivot että sinuun otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä, niin jätä yhteystietosi.

Nimi
Sähköposti